Ordnära

Alla helgons snöoväder

Vilket snöoväder idag med orange snövarning från SMHI. Riktigt dålig sikt och tråkiga omständigheter när vi kuskat runt och tänt ljus på anhörigas gravar. Man vill ju känna lugnet och stämningen, inte stressen över att bara vilja få det gjort så snart som möjligt när man står där och försöker få ljusen tända i blåsten. Just nu sitter jag inne i värmen med ett stearinljus vid datorn och man uppskattar verkligen hemmet och värmen extra mycket sådana här dagar. Jag får tänka på dem som har lämnat oss nu istället.

Annars verkar min jobbmobil som jag även gjorde till min privata ha fått något fel och startar om sig själv ungefär var femte minut... Eftersom våra jobbmobiler inte kan backupas mot iCloud, så har jag i brist på bättre verktyg nu scrollat igenom listan på appar, spelat in en film (!) av det och laddat upp den till OneDrive som referens till en ev. ny mobil framöver... Sedan väntar backup av bilder till datorn några minuter i taget, suck... Därefter två dagar med posten ner till serviceställe, handläggningstid, ett par dagar upp igen.

Så jag lär bli utan någon mobil alls i flera dagar även om jag får en ersättningsmobil, vilket känns ovant. Men mest fundersam är jag nog över hur jag ska hantera min sängrutin utan vare sig surf, ljudbok eller musik! Gillar inte att rucka på just de vanorna!